Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

IT-partner: veel meer dan een computerwinkel

IT ondersteunt je bedrijfswerking en doet je onderneming groeien. Dat is tenminste de bedoeling. Maar weet jij welke infrastructuur het meest geschikt is voor je bedrijf? En of je IT nog up-to-date is?
Wij houden de vinger aan de pols en zijn de partner waar jij met al jouw IT-vragen terechtkan.

Een ICT-partner ondersteunt jouw bedrijfsambities

Als er in je bedrijf een pc stuk is, bel je je ICT-leverancier. Maar wist je dat het nog meer de moeite loont om ons te bellen als je:

  • Processen wilt standaardiseren of optimaliseren.
  • De communicatie-uitwisseling tussen medewerkers wilt vergemakkelijken.
  • Jouw medewerkers meer thuis wilt laten werken.
  • In de cloud wilt gaan werken.
  • Je bedrijf uitbreidt.

Je bedrijf groeit en verandert, het is de bedoeling dat jouw ICT dat proces optimaal ondersteunt. Zelf heb je misschien geen volledig zicht op de nieuwste trends en mogelijkheden, maar wij wel. We volgen ze van nabij op, beoordelen welke interessant zijn en vinden voor jou de ICT-oplossingen die het best bij jouw ambities passen. Zowel voor strategisch advies als voor de implementatie kun je bij ons terecht.

Een ICT-partner neemt je zorgen weg

Net als je bedrijfsgebouw en je machinepark, moet je ook je ICT-infrastructuur onderhouden. Dat houdt onder meer in:

Het is een heleboel, zeker als je er niet veel van kent. Met onze Managed IT-Services bieden wij je een structurele oplossing om de continuïteit, veiligheid en productiviteit van jouw IT-infrastructuur te garanderen. Wij zorgen proactief voor beheer en onderhoud, zodat jouw IT doet wat het moet doen: jouw bedrijfsprocessen optimaliseren terwijl jij je focust op wat jouw bedrijf winst oplevert.

Persoonlijk advies, persoonlijk contact

Je ICT-beheer toevertrouwen aan een KMO als Comcon heeft een aantal voordelen. Ten eerste weten wij perfect hoe het er in een KMO aan toe gaat. Het gaat er hard vooruit, er wordt snel geschakeld. Dat doen wij ook voor jouw bedrijf. We zijn flexibel en denken proactief met je mee. Daarnaast zijn we bereikbaar en houden we van persoonlijk contact. Zit je met een probleem, een vraag of een idee, bel ons gewoon op en onze specialisten zoeken voor jou de juiste ICT-oplossing.

 

Nood aan een proactieve en flexibele ICT-partner die met jouw bedrijf meedenkt?

Contacteer ons

Een proactieve en flexibele ICT-partner?