Hulp op afstand nodig? Windows MacOS

IT service

Partners

PerfICTion

PerfICTion is een uniek Belgisch platform dat specifieke oplossingen biedt om het ICT management voor KMO’s op een rendabele, dynamische en perfecte manier te beheren.
PerfICTion is ontstaan door het samenbrengen van de competenties van 200 experts, verspreid over 20 ICT bedrijven. Dankzij onze partnercontracten met de belangrijkste hardware, software, tele- en datacom providers, biedt PerfICTion u steeds perfecte oplossingen voor uw bedrijf.
Continuïteit en rendement in uw core business, daar streven wij naar. Of het nu gaat om traditionele modellen met eigen hardware, managed services of volledige cloud modellen: keuzes worden gemaakt in functie van uw KMO.

De nieuwste technologiën worden door onze regionale eenheden lokaal beschikbaar gemaakt voor startups, zelfstandigen, consultants, vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen. Ook onderwijs vindt bij ons een plaatsje door onze afdeling Innovatieve scholen.

iLABO

Herstellingen van iPhones, iPads, Macbooks en iMacs
Maak een afspraak via de agenda om een herstelling binnen 30 minuten mogelijk te maken.
Klaar terwijl u wacht.
Door ons geautomatiseerde afsprakensysteem kan u op de website snel en eenvoudig een afspraak maken om de door u gekozen herstelling op 30 minuten te laten uitvoeren.

Hoeveel kost het?
Wenst u uw toestel te laten maken, en wil u wat het kost ?

Meer informatie Maak een afspraak

Proximus ICT Expert

Proximus SpearIT heeft IT reseller Comcon officieel benoemd tot ICT Expert. Deze exclusieve accreditatie betekent dat Comcon u altijd helpt om de juiste ICT-keuzes te maken, uw partner is voor installatie & configuratie en steeds voor een onberispelijke nazorg gaat. U beschikt tevens ook over een Personal Dedicated Account Manager van Proximus die u bijstaat in uw beslissingen.

Als klant kan u genieten van het beste van twee werelden: productkennis en ondersteuning op topniveau én de persoonlijke service van een partner in uw buurt.