Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

De voordelen van de Apple Watch

Werk gezonder en veiliger dankzij de vele functies die Apple Watch biedt. Denk bijvoorbeeld een reminder om te gaan staan als je te lang zit, of dat je met je Apple Watch jouw Mac kan ontgrendelen. In deze blogpost lichten we enkele van de features toe.

Controleer het zuurstofgehalte in je bloed. Maak direct vanaf je pols een ecg met de Ecg-app. Krijg een waarschuwing bij een snelle of langzame hartslag, of bij een onregelmatig hartritme. Voorkom gehoorschade met de Geluid-app. En hou informatie over je menstruatiecyclus bij. Apple Watch Series 6 heeft ook geweldige features voor veiligheid, zoals valdetectie en SOS-noodmelding.

Hou je work-outs en activiteiten nu nog preciezer bij. In het water, de sportschool of op de weg. Bekijk je statistieken op het always-on Retina-display zonder je pols op te tillen. Ga verder, hoger en dieper met gps, realtime hoogte-informatie en het ingebouwde kompas voor navigatie. Maak je ringen vol en voel je fitter. Blijf gemotiveerd om te bewegen. Sync je muziek, podcasts en audioboeken met je Watch.

Automatische ontgrendeling

Hiermee krijgt u onmiddellijk toegang tot uw Mac wanneer u uw Apple Watch draagt en kunt u snel andere verzoeken goedkeuren om het beheerderswachtwoord van uw Mac in te voeren.

Meer weten over de voordelen van de Apple? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Ze zitten óf staan er klaar voor.

Een Apple Watch bestellen?