Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Blog

Blijf met de blog van Comcon op de hoogte van het laatste ICT, computer en technologie nieuws in België.

Op elke vraag een antwoord bij Comcon.

Welk Microsoft 365 pakket past het best bij jouw organisatie?

Er zijn Microsoft 365 pakketten in alle maten en kleuren. Welk pakket het best bij jouw organisatie past, ontdek je in deze blog.
Lees meer

Switch vandaag nog naar Mac

Bij Comcon begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven en bieden we een uitgebreid assortiment van Macs die aan deze behoeften voldoen. 
Lees meer

Haal jij alles uit Microsoft Teams?

Microsoft Teams biedt je dé totaaloplossing om als organisatie efficiënt en veilig samen te werken. Wil jij alles uit je Microsoft Teams-omgeving halen? Lees dan snel verder.
Lees meer

De juiste Headset in 5 stappen

Er is een erg breed gamma aan headsets. Ontdek 5 zaken waar je op moet letten tijdens je zoektocht naar de juiste headset.
Lees meer

Hoe bespaar je energie op je ICT?

Iedereen zoekt manieren om op energie te besparen. Wij vertellen je hoe je met enkele simpele ingrepen tot wel 30% energie op je ICT kan bezuinigen.
Lees meer

Waarom Microsoft OneDrive in jouw bedrijf?

Dankzij Microsoft OneDrive transformeert je bedrijf naar een efficiënte digitale werkplek. Gedaan met e-mailbijlagen te versturen, voortaan heb je enkel een link nodig.
Lees meer

Waarom je IT-hardware vernieuwen?

Door als kmo je hardware periodiek te vernieuwen, bespaar je heel wat tijd en werken jij en je medewerkers een pak efficiënter.
Lees meer

7 Tips om phishing te herkennen

Herken jij een phishing mail in je mailbox? Onze zeven tips helpen je om nooit meer in de val van cybercriminelen te trappen.
Lees meer

De nieuwste functies van Windows 11

Windows 11 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. We zetten de nieuwe functies op een rijtje zodat je je productiviteit kan verhogen.
Lees meer

Uw ICT partner in het onderwijs?

Wij helpen scholen en ICT-coördinatoren met advies en ondersteuning zodat leerkrachten én leerlingen vlot aan de slag kunnen met hun computer, laptop of chromebook.
Lees meer

ICT in je vergaderzaal: zo kan het

Vergader vlot en efficiënt met ICT in je vergaderzaal. Hardware die perfect op elkaar is afgestemd en goed samenwerkt, is daarbij essentieel.
Lees meer

Hoe beheer je best al je wachtwoorden?

Op de werkvloer is een efficiënt paswoordbeheer enorm belangrijk. Een digitale wachtwoordmanager en wachtwoordkluis bieden jou en jouw bedrijf de oplossing.
Lees meer

Hoe een werkdesk modern inrichten?

Heb je een laptop om flexibel mee te werken? Hoog tijd om de (thuis)werkplek te voorzien van de modernste apparatuur.
Lees meer

Stroomonderbreking? Wat met je servers?

Maximaliseer je gemoedsrust en de betrouwbaarheid van je servers en computers met een UPS van NEXT UPS Systems.
Lees meer

UPS beschermt je IT bij stroompannes

Stroomschommelingen of -pannes zijn schadelijk voor apparaten en kunnen bedrijfsdata verloren doen gaan... De oplossing? Een UPS noodvoeding.
Lees meer

Werk veiliger en gezonder dankzij de Apple Watch

Meer weten over de voordelen van de Apple Watch? Denk maar aan het meten van je hartslag, slaap en meer. Ontdek ze allemaal in deze blogpost.
Lees meer

Goede WiFi: moeilijker dan je denkt

Altijd en overal goede WiFi? Daar is meer dan enkel een router of een antenne. Lees hoe je op kantoor of thuis intelligente WiFi creëert.
Lees meer

Een opgeruimde IT-omgeving is er twee waard

In een duidelijk gestructureerde en nette IT-omgeving, wordt veel beter en efficiënter gewerkt. Daarom is het belangrijk om je IT-omgeving regelmatig op te ruimen.
Lees meer

Tweestapsverificatie: plaats een extra slot op de deur

Bescherm je bedrijfsgegevens beter tegen hackers met een tweestapsverificatie. Gemakkelijker, veiliger en beter voor je bedrijf!
Lees meer

Heeft jouw bedrijf al een onderhoudscontract voor de printers?

Slecht beheer en onderhoud van printers zorgt voor overbodige kosten en stress. Managed Print Services helpen je om je printbeleid te vereenvoudigen en te optimaliseren.
Lees meer