Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Over ons

Al meer dan 30 jaar staat ons team klaar om particulieren, bedrijven en scholen te helpen met hun IT-infrastructuur en hardware.

Maak kennis met het team van Comcon en ontdek hoe Comcon is ontstaan. 

Jurgen Sas

Zaakvoerder

Jurgen zorgt voor het advies en de producten bij professionele klanten. Daarnaast doet hij ook de aankoop bij de leveranciers.

Inge Van Zummeren

Administratie & Logistiek

Inge zorgt voor al de administratie van Comcon. Bovendien volgt ze de bestellingen op en zorgt dat ze goed tot bij de klant geraken.

Bram Nullens

Systems Engineers Manager

Bram beheert de professionele helpdesk. Hij is het aanspreekpunt voor professionele klanten met problemen en maakt de planning van onze systems engineers.

Bart Michiels

Systems Engineer

Bart beheert de IT-infrastructuur van professionele klanten en zorgt dat alles vlot verloopt zodat de klant zich volop kan toeleggen op hun kernactiviteiten.

Gert Sleewaegen

Showroom Manager

Gert zorgt voor het advies en de verkoop in de showroom van onze winkel. Hij volgt de particuliere bestellingen op en zorgt dat ze goed bij de klanten geraken.

Pieter D’Halleweyn

Systems Engineer

Pieter beheert de IT-infrastructuur van professionele klanten en zorgt dat alles vlot verloopt zodat de klant zich volop kan toeleggen op hun kernactiviteiten.

Guy Van Der Putten

Herstellingen & Advies

Guy doet de herstellingen van computers, laptops en Apple producten zoals IPhones en IPads. Hij staat mee in voor het advies en de verkoop in de winkel.

Gunther Van Caester

Systems Engineer

Gunther beheert de IT-infrastructuur van professionele klanten en zorgt dat alles vlot verloopt zodat de klant zich volop kan toeleggen op hun kernactiviteiten.

Ben jij onze nieuwe jobstudent of flexijobber?

Jobstudent ICT

We zoeken een flexijobber of jobstudent. Je geeft advies over de producten en helpt met de herstellingen.

0
Schermen hersteld
0
Computers verkocht
0
Jaar expert
0
Unieke klanten geholpen

4 Mei 1990, de dag waarop het allemaal begon. Vanuit zijn bureau richt Wilfried Sas Comcon op. Hij maakt software op maat voor KMO’s en adviseert over de verkoop van  hardware. Al snel wordt de bureau te klein. De eerste computerwinkel van Comcon opent haar deuren.

Comcon groeit snel. Vijf werknemers worden er al snel tien, de winkel verhuist naar de huidige locatie en de vraag naar computeradvies stijgt. In ‘96 begint Jurgen Sas, zoon van Wilfried Sas, na zijn opleiding aan de KU Leuven bij Comcon te werken. Jurgen draait mee in elk aspect van de zaak, zowel voor interne als externe projecten. Zo leert hij elk onderdeel van Comcon kennen. In 2005 draagt Wilfried de zaak over, van vader op zoon.

Ondertussen bestaat Comcon al meer dan 30 jaar. We mogen ons expert noemen op vlak van IT infrastructuur en hardware voor KMO’s, onderwijs en particulieren. Toch blijven we elke dag leren om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Nu, één ding is er niet veranderd. Service staat bij Comcon nog steeds op de eerste plaats.

ICT met een persoonlijke aanpak?