Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Succesverhalen

Het succes van onze klanten is wat Comcon inspireert. Van artiesten die een laptop nodig hebben om hun digitale kunstwerken op te maken tot hele scholen die met hun ICT project leerlingen klaarstomen voor de toekomst.

Elk succes is uniek, elk succes krijgt een verhaal bij Comcon.

Meyer Antwerp

Eric Possemiers

Ik weet met de oplossing van ComCon precies wat ik betaal zonder voor verrassingen te komen staan. De communicatielijnen met Comcon zijn zeer kort én aangenaam. Ze werken zeer efficiënt en kort op de bal, kortom helemaal op maat van mijn KMO. Voor mij als partner? Een rots in de branding!

BW Pajottenland

Jan De Kegel

Welke vraag BW Pajottenland vzw ook heeft, één telefoontje naar Comcon iXL-iT volstaat. Dat brengt rust in het bedrijf. We beschouwen Comcon iXL-iT als onze externe ICT-afdeling.

HTMS

Paul Van Den Broeck

Zorgeloze IT: dat vat voor mij samen wat het Comcon Care Plus Plan doet voor mij en mijn zaak. Het dekt wat het belooft. En ik weet vooraf precies wat het onderhoud van mijn IT-park kost. Tot op de cent. Monitoring, updates, bezoeken, preventieve en curatieve ingrepen…: het zit er allemaal in. En het gebeurt goed! Het Comcon Care Plus Plan neemt heel wat bekommernissen uit handen. En voor een ondernemer kan dat tellen.