Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Succesverhalen

Het succes van onze klanten is wat Comcon inspireert. Van artiesten die een laptop nodig hebben om hun digitale kunstwerken op te maken tot hele scholen die met hun ICT project leerlingen klaarstomen voor de toekomst.

Elk succes is uniek, elk succes krijgt een verhaal bij Comcon.

Telmacom telemarketing

Geert Lenz

Telmacom creëert sinds 2006 via B2B telemarketing opportuniteiten voor bedrijven.
Oprichter Geert Lenz werkte daarvoor ook al samen met Comcon. “ICT is voor ons een instrument om te kunnen werken. Als het systeem uitvalt door een panne, dan zijn dat dure uren voor ons bedrijf. Maar Jürgen Sas en zijn team beloofden dat zij onze organisatie draaiende zouden houden en die belofte komen ze elke keer weer na. Iets wat niet zo evident is in de ICT-wereld.”

Comcon beheert en onderhoudt de hele ICT-infrastructuur van Telmacom. Van de back-
ups, tot de beveiliging, tot het opzetten van nieuwe users. “Dankzij een zeer efficiënte
opvolging weten zij de meeste problemen te voorkomen, maar ook op het moment dat
er toch iets voorvalt, kunnen wij snel op hen rekenen. De verhuis van ons kantoor hebben zij deskundig aangepakt: op maandagochtend konden alle medewerkers meteen opnieuw weer aan de slag aan hun nieuwe desk.”

“Wat ik ten slotte apprecieer aan Comcon is dat ze proactief meedenken wanneer systemen verouderd zijn of er geschiktere oplossingen op de markt komen.”

Meyer Antwerp

Eric Possemiers

Ik weet met de oplossing van ComCon precies wat ik betaal zonder voor verrassingen te komen staan. De communicatielijnen met Comcon zijn zeer kort én aangenaam. Ze werken zeer efficiënt en kort op de bal, kortom helemaal op maat van mijn KMO. Voor mij als partner? Een rots in de branding!

BW Pajottenland

Jan De Kegel

Welke vraag BW Pajottenland vzw ook heeft, één telefoontje naar Comcon iXL-iT volstaat. Dat brengt rust in het bedrijf. We beschouwen Comcon iXL-iT als onze externe ICT-afdeling.

HTMS

Paul Van Den Broeck

Zorgeloze IT: dat vat voor mij samen wat het Comcon Care Plus Plan doet voor mij en mijn zaak. Het dekt wat het belooft. En ik weet vooraf precies wat het onderhoud van mijn IT-park kost. Tot op de cent. Monitoring, updates, bezoeken, preventieve en curatieve ingrepen…: het zit er allemaal in. En het gebeurt goed! Het Comcon Care Plus Plan neemt heel wat bekommernissen uit handen. En voor een ondernemer kan dat tellen.