Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Succesverhalen

Het succes van onze klanten is wat Comcon inspireert. Van artiesten die een laptop nodig hebben om hun digitale kunstwerken op te maken tot hele scholen die met hun ICT project leerlingen klaarstomen voor de toekomst.

Elk succes is uniek, elk succes krijgt een verhaal bij Comcon.

Drukkerij Verspecht

Johan Van den Driesschen

Drukkerij Verspecht is een KMO die drukwerk verzorgt voor haar B2B klanten. Van de zakelijke communicatie van automobielfabrikanten tot de verpakkingen van voedselgiganten. Wij maken het verschil door de uitstekende service die we leveren aan onze klanten.

Tegenwoordig krijgen wij de aanlevering van de bestanden voor het drukwerk volledig digitaal. We gebruiken onze server als een grote bibliotheek waar we al onze bestanden in opslaan en archiveren. Zonder een functionerende IT-infrastructuur, kunnen wij niet werken. 

Ook security en back-ups zijn heel belangrijk in ons bedrijf. We willen natuurlijk niet dat we al onze bestanden kwijtraken, wat in het verleden als eens is gebeurd (voor we bij Comcon zaten). Daarom is het bij ons zo belangrijk om een goede IT-partner te hebben. Met het Comcon Care Plus plan is het duidelijk wat we mogen verwachten. De vaste, maandelijkse factuur zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn voor ons. 

Als we jullie twee maanden niet zien, weten we nog steeds dat alles werkt. Hoe minder we jullie zien, hoe beter eigenlijk. Dan betekent het dat jullie jullie werk goed doen. Veel problemen lossen jullie op voorhand op door onze servers proactief te monitoren. Zo merken we vaak zelfs niet dat er ooit een probleem is geweest. Ook de maandelijkse rapporten over onze servers en digitale inventaris bevatten een schat aan informatie. Zo weten we wanneer de opslag van onze server bijna vol is en kunnen we tijdig deze gaan upgraden. 

We zijn tevreden over Comcon. We zijn op zoek gegaan naar een partner die een totaal service kan aanbieden. Jullie kunnen en doen dat. Comcon maakt het verschil in de service die ze aanbieden aan hun klanten. We zijn erg tevreden van onze samenwerking.

Transport Van den Bergh & Zoon

Vera Van Den Bergh

Transport Van Den Bergh & Zoon is een KMO actief in de transportsector. We hebben we een vloot van 30 vrachtwagens om goederen te vervoeren naar alle uithoeken van het land.

Om onze zaak draaiende te houden, vertrouwen we op onze IT-infrastructuur. De opdrachten die we krijgen komen binnen via mail en we doen onze administratie in de cloud. Zelfs onze interne communicatie gebeurt online.

We hebben een goed contact met Comcon. Wanneer we Comcon bellen, staan ze voor ons klaar. Elk probleem wordt snel opgelost. Wat moet je nog meer verwachten van een IT-partner? Samenwerken met Comcon is de beste keuze die we gemaakt hebben.

Telmacom telemarketing

Geert Lenz

Telmacom creëert sinds 2006 via B2B telemarketing opportuniteiten voor bedrijven.
Oprichter Geert Lenz werkte daarvoor ook al samen met Comcon. “ICT is voor ons een instrument om te kunnen werken. Als het systeem uitvalt door een panne, dan zijn dat dure uren voor ons bedrijf. Maar Jürgen Sas en zijn team beloofden dat zij onze organisatie draaiende zouden houden en die belofte komen ze elke keer weer na. Iets wat niet zo evident is in de ICT-wereld.”

Comcon beheert en onderhoudt de hele ICT-infrastructuur van Telmacom. Van de back-
ups, tot de beveiliging, tot het opzetten van nieuwe users. “Dankzij een zeer efficiënte
opvolging weten zij de meeste problemen te voorkomen, maar ook op het moment dat
er toch iets voorvalt, kunnen wij snel op hen rekenen. De verhuis van ons kantoor hebben zij deskundig aangepakt: op maandagochtend konden alle medewerkers meteen opnieuw weer aan de slag aan hun nieuwe desk.”

“Wat ik ten slotte apprecieer aan Comcon is dat ze proactief meedenken wanneer systemen verouderd zijn of er geschiktere oplossingen op de markt komen.”

Meyer Antwerp

Eric Possemiers

Ik weet met de oplossing van ComCon precies wat ik betaal zonder voor verrassingen te komen staan. De communicatielijnen met Comcon zijn zeer kort én aangenaam. Ze werken zeer efficiënt en kort op de bal, kortom helemaal op maat van mijn KMO. Voor mij als partner? Een rots in de branding!

BW Pajottenland

Jan De Kegel

Welke vraag BW Pajottenland vzw ook heeft, één telefoontje naar Comcon iXL-iT volstaat. Dat brengt rust in het bedrijf. We beschouwen Comcon iXL-iT als onze externe ICT-afdeling.

HTMS

Paul Van Den Broeck

Zorgeloze IT: dat vat voor mij samen wat het Comcon Care Plus Plan doet voor mij en mijn zaak. Het dekt wat het belooft. En ik weet vooraf precies wat het onderhoud van mijn IT-park kost. Tot op de cent. Monitoring, updates, bezoeken, preventieve en curatieve ingrepen…: het zit er allemaal in. En het gebeurt goed! Het Comcon Care Plus Plan neemt heel wat bekommernissen uit handen. En voor een ondernemer kan dat tellen.