Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Comcon, uw ICT partner in het onderwijs?

Leerlingen, de toekomst van morgen. Wij helpen scholen en ICT-coördinatoren met advies en ondersteuning zodat leerkrachten én leerlingen vlot aan de slag kunnen met hun computer, laptop of chromebook.

Samen met Uitgeverij Zwijsen

Door samen te werken met Uitgeverij Zwijsen willen we laten zien dat we er zijn om scholen te helpen. Dit gaat verder dan enkel laptops of chromebooks leveren. In deze post leggen we kort uit hoe we u en uw school kunnen helpen.

Wij zijn er voor u

Ondertussen is het schooljaar al even bezig en is het tijd om te evalueren of u tevreden bent met de manier waarop computers en laptops in de klas (nog niet) gebruikt worden. 

Hebben de leerkrachten de juiste laptop en software om de klassen voor te bereiden, kunnen de leerlingen overweg met de laptop, is de infrastructuur van de school nog up-to-date?

Om daar mee te helpen zitten wij graag eens samen met u. Graag organiseer ik een meeting -online of ter plaatse- om dit aan u in meer detail toe te lichten.

Waar kunnen we u en uw school mee helpen?

Als vertrouwde ICT-partner van meer dan 300 scholen, helpen wij uw school vlot doorheen het hele proces! Van het begin tot het einde.
Interesse of graag meer informatie?

➡️   Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! 

  • Chromebooks voor leerlingen en leerkrachten
  • Computers en laptops
  • Projectoren

Graag meer informatie?