Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Zet de stap naar Mac

Mac-modellen zijn er in alle soorten en maten, voor iedereen is er wel een perfecte match. Of u nu veel reist, de hele dag aan een bureau zit of werkt met documenten, video’s of code, er is altijd een Mac-model dat bij uw behoeften past.

Mac bevat veel apps die nodig zijn voor alledaagse taken als het versturen van e-mail en berichten, en het beheren van planningen en vergaderingen. Daarnaast ondersteunt Mac onder andere Microsoft Exchange, Outlook en Google Workspace.

Werk slimmer met je favoriete apps.

Mac is gemakkelijk en intuïtief om mee te werken. Alle (zakelijke) apps die u nodig heeft, draaien moeiteloos op Mac. Van Microsoft 365 en Google Workspace tot Teams en Excel. Je kunt dus niet alleen werken met de standaard Apple apps maar ook met je favoriete apps die je al kent.

Je kunt dus altijd, online of offline, alleen of samen met anderen in realtime, werken op een Apple device.

De juiste Mac voor uw bedrijf

Bij Comcon begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven en bieden we een uitgebreid assortiment van Macs die aan deze behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een krachtige workstation of een mobiele laptop, wij hebben de perfecte Mac voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons assortiment en hoe we u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Macs voor uw bedrijf?