Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Er zit meer in Office 365 dan je denkt

Office 365 ken je wellicht van de handige applicaties zoals Excel, Word en PowerPoint en de cloud-toepassingen OneDrive, Teams en Exchange Online. Maar Office 365 – of beter Microsoft 365 – maakt deel uit van een veel ruimer pakket dat nog meer intelligente cloudservices aanbiedt. Ontdek in deze blogpost welke verrassende zaken je kan doen met Microsoft 365.

Maak kennis met Microsoft 365

Teamwerk via Teams
Voor teamwerk vanop afstand leerden we de laatste maanden massaal Teams kennen, waarmee je kan bellen, chatten en vergaderen. Vergelijkbaar met Slack.

Contentbeheer via SharePoint
Samenwerken aan documenten en data kan via het intelligente intranet SharePoint. Elk projectteam of elke afdeling kan er zijn eigen teamsite bouwen om informatie en kennis te delen.

Video’s via Stream
Stream is je interne videoportaal binnen Microsoft 365. De centrale plek om je bedrijfsvideo’s te uploaden en te delen. Vergelijkbaar met YouTube.

Nog meer Microsoft 365 Apps

Dynamische nieuwsbrieven, presentaties en documentatie creëren via Sway
Met deze tool ontwerp je moderne, digitale en mobielvriendelijke designs voor je nieuwsbrieven en bedrijfspresentaties.

Apps bouwen via Power Apps
Snel bedrijfsapps bouwen met weinig code, dat kan via Power Apps. Gebruik ze om data te verzamelen of te visualiseren. Met kant-en-klare sjablonen en AI-componenten.

Chatbots opzetten via Power Virtual Agents – in ontwikkeling
Heel binnenkort wordt het in Microsoft 365 ook mogelijk om intelligente chatbots te bouwen. Geen codering- of AI-expertise nodig.

Zoveel mogelijkheden

De cloudservices binnen Microsoft 365 zijn uitgebreid en evolueren snel. Efficiënter samenwerken, sterker communiceren of makkelijker het overzicht behouden, het kan allemaal. Ontdek meer Microsoft-365-mogelijkheden in dit overzicht.

 

Welke Microsoft 365-toepassingen kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Contacteer ons om het samen uit te zoeken

Microsoft 365 in uw bedrijf?