Hulp op afstand nodig? Windows |  MacOS

Heeft jouw bedrijf een efficiënt printbeleid?

Printers kunnen voor heel wat frustraties op de werkvloer zorgen. Op de meest vervelende momenten begeven ze het ineens, is de toner of het papier op of drukken ze niet af op de manier waarop je had gewild. Een efficiënt printbeleid en Managed Print Services zorgen voor minder stress, meer zekerheid en heel wat minder kosten op het einde van de maand.

Managed Print Services to the rescue!

Met onze Managed Print Services kun je je printbeleid beter beheren en verbeteren. We zorgen voor een efficiëntere manier van printen zodat je minder papier en inkt verbruikt en de machines minder snel slijten. Een win-win dus voor het milieu én je portemonnee. Dankzij de constante monitoring en automatische toner- en inktlevering val je nooit meer zonder inkt en hoef je geen voorraad meer aan te leggen.

Vergelijk het met een abonnement waarbij je op regelmatige tijdstippen toner, inkt en papier geleverd krijgt. Daarnaast worden de printers ook onderhouden door onze techniekers als er zich problemen voordoen.

Nog meer voordelen:

In onze service zit ook een rapporteringstool: zo krijg je te zien wie er print, in welke hoeveelheden en kun je de grootgebruikers hierover aanspreken. Als je ontdekt dat ‘Frank’ van de boekhouding elke dag 300 pagina’s afdrukt, moet je hem maar eens vragen waar al die papieren toch voor dienen.

Als er een defect of een probleem is met een van de printers, moet je maar naar het telefoonnummer op de sticker bellen en er komt een technieker langs om het op te lossen. Gemakkelijk toch?

Security?

Veel mensen vergeten dat printers meestal ook in een netwerk zitten, net zoals pc’s. En dat ze net zo gevoelig kunnen zijn voor cyberaanvallen. Iedereen gaat pc’s zoveel mogelijk beveiligen, maar ze vergeten vaak hetzelfde te doen bij hun printers. Daar zorgen wij met Managed Print Services ook voor.

Een Managed Print Service overeenkomst

Een Managed Print Service overeenkomst zorgt er met één contract voor dat alles wat met je printers moet gebeuren, voor jou geregeld wordt op maat van jouw bedrijf:

  • Onderhoud
  • Voorraad
  • Beveiliging
  • Rapportering

Contacteer ons om samen jouw printbeleid te optimaliseren.

Beter printen?